Un restaurant cere clienților echivalentul a aproape 600 lei pentru a adăuga un ingredient ieftin în pizza: „Reacțiile online au fost masive, totul a căpătat o direcție surprinzătoare”

Un restaurant cere clienților echivalentul a aproape 600 lei pentru a adăuga un ingredient ieftin în pizza: „Reacțiile online au fost masive, totul a căpătat o direcție surprinzătoare”

În jurul anilor 1960, un bucătar din Canada a creat ceea ce a fost denumită pizza hawaiană, o alegere controversată în peisajul culinar italian, conform CNN. Aproape șase decenii mai târziu, dezbaterea dacă ananasul este potrivit pe pizza rămâne un subiect divizor pentru națiuni, comunități și familii.

Recent, o pizzerie din Norwich, Anglia, a inclus ananasul în meniul său de livrări online, dar la un preț exorbitant de 100 de lire sterline, echivalentul a aproape 600 de lei.

Într-un supermarket din Marea Britanie, o conservă de ananas se vinde cu aproximativ 5 lei.

„Da, pentru 100 de lire sterline, îl puteți avea. Comandați și o șampanie! Haide, monstru!”, este una dintre glumele incluse în meniul restaurantului Lupa Pizza de pe platforma de livrare de mâncare Deliveroo.

De asemenea, pe aceeași platformă sunt disponibile și variantele clasice de pizza, precum Napoli și Pepperoni, la prețuri de aproximativ 17 lire (70 de lei).

Până în prezent, nu s-au înregistrat comenzi pentru pizza de 100 de lire sterline, a confirmat bucătarul șef al Lupa, Quin Jianoran, adăugând că reacția online a fost „uriașă” și că totul a evoluat într-un mod „necrezute”.

Recomandari
Show Cookie Preferences