Andrew Tate: O personalitate controversată a zilelor noastre

Am început să explorez detalii din viața lui Andrew Tate, după ce am realizat că am fost victima unui abuz narcisic în familie. Curiozitatea mea a fost stârnită de dorința de a înțelege cum a ajuns la un misoginism extrem, fără a-i căuta vreo justificare.
- „Sunt mult prea inteligent ca să citesc”.
- De ce stilul de viață in care faci tot ce dorești fără a-ți păsa de ceilalți este denumit „tataism”.
- „Poate că, până acum, am fost prea indulgenți și nu am înțeles. Acum Andrew Tate a apărut. Nu începi curățenia până nu devine o problemă. Lecțiile vor continua să apară până nu le asimilezi.”
Interesul meu pentru Andrew Tate a crescut, l-am urmărit pe YouTube, am ascultat interviurile sale și am citit tot ce am găsit despre el. Am adunat 20 de pagini de rezumate, dar doar am zgâriat suprafața imensei cantități de informații disponibile, fiind el o personalitate extrem de căutată în 2022 și 2023.
Deși știam cine este, în mod real nu m-a interesat până în momentul în care l-am auzit strigând unui reporter BBC, în 1 aprilie 2025, la ieșirea din sediul DIICOT: „Ești un nimeni!”. Această reacție mi-a adus aminte de un personaj din serialul „The White Lotus”, care afirmă că un nimeni urăște să fie un nimeni. Am început să mă întreb dacă Andrew Tate nu cumva are trăsături narcisice. Cred că alții au avut aceeași curiozitate înaintea mea.
Mă preocupă acest fenomen al narcisismului, mai ales după ce am conștientizat că am suferit un abuz narcisic în familie și că mai târziu am atras astfel de persoane în viața mea.
Dețin și eu trăsături narcisice, ca toți oamenii de altfel.