Sophie Nyweide, fosta actriță copil, a decedat la doar 24 de ani

Sophie Nyweide, fosta actriță copil, a decedat la doar 24 de ani
Sophie Nyweide și-a început cariera în actorie la vârsta de 6 ani, FOTO: Hermann J. Knippertz / AP / Profimedia Images

Familia a anunțat că actrița americană Sophie Nyweide a murit la vârsta de 24 de ani. Un necrolog publicat pe internet nu detaliază cauza decesului, menționând totuși că Nyweide a decedat pe 14 aprilie.

Necrologul o descrie pe Sophie ca fiind o fată blândă și încrezătoare, însă această trăsătură o făcea adesea vulnerabilă în fața celor care putea să o profite. Ea își exprima emoțiile prin scris și desen, iar multe dintre lucrările sale reflectă adâncimea sentimentelor sale, precum și dificultățile cu care s-a confruntat. Multe dintre aceste creații sunt o reprezentare a luptelor și traumelor trăite.

Chiar și având aceste hărți ale experiențelor sale, cei care au fost apropiați de ea, incluzând terapeuți și autorități, sunt profund afectați de faptul că eforturile lor nu au reușit să o aducă înapoi. Sophie obișnuia să spună că va face față singură și avea tendința de a respinge tratamentele care ar fi putut să îi salveze viața.

Sophie Nyweide a debutat pe ecran la vârsta de șase ani, interpretând rolul principal în drama Bella, care spune povestea unui bucătar cu un trecut misterios ce petrece o zi cu o chelneriță aflată într-un moment difficult.

Ulterior, a avut roluri în seriale precum Law & Order, precum și în filme ca And Then Came Love, Margot at the Wedding, regizat de Noah Baumbach, și New York City Serenade. De asemenea, a interpretat fiica personajelor lui Gael García Bernal și Michelle Williams în filmul Mammoth din 2009 și a jucat rolul unei fetițe în filmul biblic Noah, alături de Russell Crowe, din 2014.

Ultima sa apariție pe micile ecrane a fost într-un episod din 2015 al emisiunii experimentale What Would You Do?

Necrologul se încheie astfel: „Sophie. O viață încheiată prematur. Să nu fie în zadar. Să învățăm din viața ei scurtă și să devenim mai buni. Este esențial să ne protejăm copiii și să ne îmbunătățim ca societate.”

Recomandari
Show Cookie Preferences